כלים ומאגרי מידע

 
     
 

 מזון ומשק כללי לשעת חירום

 
 
מזון ומשק
היחידה מופקדת על הכנת מערך המפעלים החיוניים למזון ומשק כללי לשעת חירום ומעקב אחר המלאים במשק והכנת הרשויות  המקומיות והאזוריות בתחומים האלה.
 
כל זאת על מנת להבטיח אספקת מוצרים חיוניים בשעת חירום כבשעת רגיעה, תוך מגמה לצמצם את הנזקים הכלכליים למדינה בשעת חירום.
 

פעילות היחידה 

  • ריתוק כוח-אדם, תקני רכב וציוד מכני הנדסי למפעלים שהוכרזו כמפעלים חיוניים.
  • הנחייה והדרכה של נציגי המל"ח במפעלים החיוניים.
  • השתלמויות ייעודיות לנציגי המל"ח בוועדות המל"ח השונות.
  • מעקב ואיתור מפעלים נוספים בעלי  תשומות חיוניים למשק לצורך הכרזתם כ"מפעל חיוני". 
  • תרגול המפעלים החיוניים למזון ומשכ"ל בתיאום עם פיקוד העורף, ועדות המל"ח, ובשיתוף רשויות המל"ח הייעודיות.
  • קשר עם גורמי מל"ח במשרדי הממשלה השונים, ביטחון, תחבורה, פנים, בינוי ושיכון ועוד).
  • הכנת מטות ההפעלה הפיקודיים לשעת חירום.
שםמטהתפקידמטהטלפוןמטהפקסמטהיצירת קשר  
נחום מזלמרכזת מזון ומשק כללי ירושלים 02-6662519   דואר אלקטרוני
בן עמי גדימרכז מזון ומשק כללי באר שבע והדרום08-6264793, בשעת חירום: 08-6238424   דואר אלקטרוני
תמיר אלימרכז מזון ומשק כללי חיפה והצפון04-8631020   דואר אלקטרוני
קורלנד מזלמרכזת מזון ומשק כללי תל אביב והמרכז03-7347005   דואר אלקטרוני
לחץ לגרסת הדפסהגרסת הדפסה
  
  
  
  
מצאתם אי-דיוקים? יש לכם הצעות ייעול? עדכנו אותנו